capçalera

FUNDACIÓ EDUCACIÓ I ART ESTIU XL

L’ESTIU XL és l’oferta educativa d’activitats d’estiu de la ciutat de Vic on hi ha inclosos els casals municipals de Vic, dirigits als infants de 3 a 12 anys. L’Ajuntament amb aquesta proposta vol permetre als infants, gaudir d’una oferta d’activitats durant l’estiu amb garantia de qualitat i també vetllar per la conciliació familiar durant el període de vacances escolars. La proposta municipal es realitza a diferents escoles repartides per la ciutat per tal d’intentar arriba a tothom, amb possibilitat de fer-te l’estiu a mida, ja que permet escollir les setmanes per diferents temàtiques d’interès, amb diferents serveis; matí i/o menjador i servei de recollida i rebuda.

Comptem amb una col·laboració amb la Casa d’Oficis, en que els alumnes del mòdul de cuina realitzen les pràctiques del curs oferint el servei de menjador en un casal i els alumnes del mòdul de lleure realitzen les pràctiques de monitors als diferents casals, amb una intenció d’apostar a fer xarxa com a ciutat.

Com aposta de ciutat, la feina de monitoratge i dinamització dels casals, és realitzat pels joves que durant al curs participen activament en esplais i agrupaments de la ciutat que ens permeten aprofitar la seva formació i experiència en el camp.

Oferim activitats adaptades a cada grup d’edat aprofitant les instal·lacions municipals i promovent la participació en la ciutat. Volem que tothom tingui un ESTIU XL!!!

 

Estiu XS

infantil difreces 2016Proposta d’activitats dirigides a infants de P3 fins a P5 amb activitats adaptades als mes petits com manualitats, tallers de contes, descobertes, cançons i balls, excursions pel voltant del casal, teatre, jocs d’aigua, etc. per tal de seguir treballant durant l’estiu la curiositats i les ganes d’aventura dels més petits.

 

 

Estiu S

Activitats dirigides als nens/es de 1r fins a 3r de primària on es combinen activitats en el propi casal com jocs, gimcanes, tallers, jocs d’aigua, experiments, entre d’altres, així com activitats en el propi entorn del casal com excursions i descobertes de la ciutat. Fomentant la seva creativitat i les ganes de jugar pròpies de l’edat.

 

 

Estiu M

piscina 2016Proposta d’activitats pels nens/es de 4t a 6è de primària on realitzen activitats encarades als més grans del casal com descobertes d’entitats, exploració de l’entorn, participació en projectes de ciutat, gimcanes, dia de piscina, enter d’altres,  per tal de cobrir totes les inquietuds d’aquesta edat.

 

 

Casal Estel

Entre les diferents escoles on es realitzen els casals d’estiu municipals, també s’ofereix el casal a l’escola Estel de Vic, un casal que es diferencia dels altres ja que durant l’estiu permet la inclusió dels infants amb necessitats educatives especials i els infants de les diferents escoles ordinàries. És un oportunitat  molt enriquidora per tots els perfils pels valors de convivència i de socialització que transmet als diferents infants participants. Una proposta per créixer encara més!

 

Alguns pares i mares ens han comentat dels casals municipals en edicions anteriors;

Estem molt contents i els nens ho han gaudit molt aquest estiu”

“Creiem que amb els canvis dels últims anys, s’ha millorat molt les activitats”

“És un bon projecte de ciutat, continueu amb la mateixa línia”

INSCRIPCIÓ CASALS D’ESTIU

*Els objectes perduts dels casals d’estiu 2017 es troben a la regidoria d’Educació (c/basses nº3 Vic) fins a finals d’any.*

Per a més informació descarrega’t;

Tríptic Estiu XL 2017

Reunió de pares Casals municipals 2017

Altre documentació:

Autorització materna / paterna

Ampliar setmanes

Autorització a marxar sols

 

CIRCULARS 5A SETMANA

Sínia:

Circular 5a setmana Sínia XS

Circular 5a setmana Sínia S

Circular 5a setmana Sínia M

 

Guillem:

Circular 5a setmana Guillem XS 

Circular 5a setmana Guillem S

Circular 5a setmana Guillem M

 

Estel:

Circular 5a setmana Estel XS

Circular 5a setmana Estel S 

Circular 5a setmana Estel M

 

Seguiment i xarxes socials:

https://www.instagram.com/pec_vic

https://twitter.com/pec_vic

https://www.facebook.com/pecvic

 

Contacte:

casalsestiu@vic.cat

T. 93 886 21 00

T. 615 56 01 06

c. de les Basses, 3    08500 Vic